Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

[ welkom ] [ over Bezig Brugge ] [ Winkelen in Brugge ] [ CADEAUBON ] [ openbaar vervoer ] [ parkeren ] [ toerisme ] [ markten ] [ beurzen ] [ musea ] [ gidsen ] [ festivals en organisaties ] [ seminaries ] [ haven ] [ handelskringen ] [ Info bedrijven ] [ onderwijs ] [ sport ] [ Websites over Brugge ]
Ik zoek op naam :


Sector :


Subsector :


evt. via straatnaam :


   
Wekelijkse Nieuwsbrief

Vino-Vino


Vino-Vino
Contact gegevens
Grauwwerkersstraat 15
8000 Brugge
T 0486 69 66 58

Contact : Kelly en Achim
Omschrijving
De  Vino Vino is een gezellige bruine kroeg in de Grauwerkersstraat juist om de hoek van de stadschouwburg en op een boogscheut van de Markt.
 
Kroeguitbaters Kelly en Achim zijn steeds aanwezig. Terwijl hij een babbeltje slaat een babbeltje met de toogklanten houdt hij met één oog de gelagzaal in het oog.
 
Deze zit doorgaans goed vol met groepjes vrienden en vriendinnen en koppeltjes van alle leeftijden die wat bijpraten in de unieke gemoedelijke sfeer van de Vino Vino
 
De bierkaart is goed gestoffeerd en biedt een ruime keuze aan streekbieren. De Vino Vino zou zijn naam oneer aandoen indien er ook geen originele selectie van kwalitatieve en betaalbare wereldwijnen in het gamma zou aanwezig zijn.
 
De eetkaart biedt een leuke selectie uit de wereldkeuken, originele salades en een ruime selecties van lekkere tapa’s.
  
Je hoort er vooral folk, blues en Jazz muziek. De 60’ties en de 70’ies zijn nooit veraf.
 
Sectoren
(Bruine) Kroeg
Eetkroeg

Share |
Ga terug